Nascholing
De Stichting Beroepsopleiding Lactatiekunde verzorgt in Nederland de nascholing van lactatiekundigen IBCLC om de benodigde Cerp’s te behalen. Deze scholingen zijn alléén toegankelijk voor gecertificeerde lactatiekundigen IBCLC.

Het aantal gecertificeerde lactatiekundigen in Nederland is inmiddels gegroeid tot rond 500. Alle Nederlandse lactatiekundigen IBCLC worden, indien ze zich bij ons hebben aangemeld, ongeveer zes weken voor een geplande studiedag door de SBL per email aangeschreven en hiervoor uitgenodigd. Heeft u geen uitnodiging of wilt u informatie over een scholing, stuur dan een email aan: info@sblscholing.nl

Leden van het bestuur

Aanmelden sprekers

De SBL is eigenlijk altijd op zoek naar goede sprekers voor studiedagen. Kent u uit uw eigen werkomgeving een interessante spreker/spreekster of heeft u op een congres iemand horen spreken? Geef ons dan de naam en contactgegevens van deze persoon door, als ook het onderwerp van de lezing. Als wij door uw hulp de spreker kunnen vastleggen voor een scholingsdag ontvangt u namens de SBL een passende attentie.

Eigen presentatie 

Wanneer uzelf een presentatie voor de SBL verzorgt dan is de studiedag met de CERP's voor u gratis en u ontvangt dezelfde vergoeding voor les- en voorbereidingstijd en reiskosten, die andere sprekers van ons ontvangen.